Pečený pstruh s bylinkovým maslom

Pečený pstruh s bylinkovým maslom je jedlo pozostavené len z pár ingrediencií, ale i tak prekvapí svojou bohatou chuťou. Pstruh je sladkovodná ryba, ktorá žije v našich končinách a jej mäso je veľmi jemné a lahodné. Keď si ho správne ochutíte a pripravíte, nebudete sa vedieť tohto pokrmu dojesť. Ryby sú veľmi prospešné, kvôli omega-3 mastným kyselinám a kvalitným bielkovinám. Môžete si ho pripraviť s obyčajným maslom a samostatne použiť bylinky alebo si pripravte za pár minút vynikajúce bylinkové maslo podľa nášho receptu.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Gurmán recepty

Viac od autora

Hrnčeková bublanina s ovocím
bublanina marhule ovocný koláč

Hrnčeková bublanina s ovocím

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
Zapekané cuketové lode
cuketa obed tip na obed

Zapekané cuketové lode

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
Feta cestoviny s paradajkami
rýchly recept tip na obed Vegetariánske jedlo

Feta cestoviny s paradajkami

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
Zapekané batáty s bryndzou a slaninou
bryndza fit recept obed

Zapekané batáty s bryndzou a slaninou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
Cviklovo-zemiakový šalát
cviklový šalát príloha Vegetariánske jedlo

Cviklovo-zemiakový šalát

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút
Fúkané kokosové rožky
kokosové rožky vianoce vianočné recepty

Fúkané kokosové rožky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút