Postup receptu
Z umytého jahňacieho karé odsekneme 4 rebierka, mierne ich naklepeme, okraje nasekneme, po oboch stranách opečieme na horúcom oleji a vyberieme na tanier. Na zvyšku oleja zapeníme očistenú na plátky pokrájanú cibuľu a zeleninu, bobkový list, citrónovú kôru a korenie. Potom na pripravený zeleninový základ položíme opečené rebierka, posolíme ich, podlejeme naberačkou horúcej vody, dáme do kuchty a 20 minút dusíme. Potom kuchtu otvoríme, mäso vyberieme, zeleninu so šťavou prelisujeme do kastróla, dáme na sporák, prilejeme zátrepku pripravenú z kyslého mlieka a hladkej múky a všetko spolu dobre povaríme. Nakoniec do omáčky zamiešame horčicu, pridáme na rezance pokrájanú rozpraženú slaninu a podľa potreby okyslíme octom alebo citrónovou šťavou.
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ