už 3279 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Černohorský rezeň

Černohorský rezeň

Zaradené v kategórii:
Bravčové karé

Ingrediencie:

1 kg krátke karé, 7 zemiakov postrúhať, 3 vajíčka, soľ, múka, olej, 10 dkg tvrdého syru


Postup prípravy:

Mäso narežeme na rezne a posolíme asi 10 min. dopredu.
Obaľovaciu hmotu pripravíme z nastrúhaných zemiakov, vajíčok, soli.
Osolené rezne obalíme v múke a potom v zemiakovej hmote. Vyprážame v horúcom oleji.
Po upečení rezne posypeme strúhaným syrom.
Podávame s hranolkami

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: neurčené
  • Technika prípravy: neurčené
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: neurčené
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Pikantné bravčové rezne
Pikantné bravčové rezne
Štafanská pečienka
Štafanská pečienka
Parmské rezne
Parmské rezne
Holštajnský rezeň
Holštajnský rezeň