už 3280 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Hovädzie vnútornosti

Hovädzie vnútornosti

Recepty pre hovädzie vnútornosti. Varenie, pečenie, príprava jedál. Hovädzie vnútornosti ako z kuchárskej knihy.

Nájdených: 12 receptov

Zaprávané držky

Zaprávané držky 1 kg držiek, soľ, 120 g koreňovej zeleniny, 90 g masla a 90 g hladkej múky na zápražku, na hrot noža mletého zázvoru, 1-2 strúčiky cesnaku, zelená petržlenová vňať, majorán, mleté čierne korenie, 150 g vareného údeného mäsa

Zobraziť recept


Vyprážané vemeno

Vyprážané vemeno 400 g vemienka, 30 g múky, 60 g strúhanky, 80 g masti, 1 lyžica mlieka, 1 vajce, voda, soľ

Zobraziť recept


Držkové karbonátky

Držkové karbonátky 400 g držiek, 80 g žemlí, 100 g cibule, 80 g masti na vyprážanie, 1 vajce, soľ, cesnak, mleté čierne korenie

Zobraziť recept


Zaprávené držky

Zaprávené držky 500 g držiek, 40 g oleja, 60 g cibule, 40 g hladkej múky, 1/4 l mlieka, soľ, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, voda

Zobraziť recept


Hovädzí údený jazyk

Hovädzí údený jazyk 600 g hovädzieho údeného jazyka, voda

Zobraziť recept


Hovädzí jazyk s poľskou omáčkou 1.

Hovädzí jazyk s poľskou omáčkou 1. 500 g hovädzieho jazyka (bez podjazyčia)
Omáčka: 60 g oleja, 30 g koreňovej zeleniny, 20 g cibule, 20 g paradajkového pretlaku, 40 g ríbezľového lekváru, 10 g hrozienok, 20 g mandlí, 40 g hladkej múky, 10 g cukru, soľ, citrónová šťava alebo ocot, nové korenie, 1/2 dl červeného vína, vývar z jazyka

Zobraziť recept


Hovädzia pečeň na slanine

Hovädzia pečeň na slanine 500 g hovädzej pečene, 50 g oleja, 80 g cibule, 20 g paradajkového pretlaku, 40 g údenej slaniny, 20 g hladkej múky, soľ, mleté čierne korenie

Zobraziť recept


Pečienka s pomarančom

Pečienka s pomarančom 4 plátky pečienky, horčica, 3 polievkové lyžice oleja, 2 pomaranče, soľ, korenie

Zobraziť recept


Pečeňové placky

Pečeňové placky 250 g hovädzej pečene, 1 vajce, soľ, 80 g oleja

Zobraziť recept


Karbonátky z držiek

Karbonátky z držiek 400 g držiek, 120 g žemle alebo sendviča, 20 g cibule, 1 strúčik cesnaku, 2 vajcia, mleté čierne korenie, omrvinky, 50 g oleja

Zobraziť recept


Jazyk s kaparovou omáčkou

Jazyk s kaparovou omáčkou 350 g jazyka (2 kusy), 20 g oleja, 40 g hladkej múky, 10 g cibule, 200 g mlieka (2 dl), 20 g kapár v octe alebo soli, na špičku noža červenej papriky, citrónová šťava alebo ocot, pol lyžičky horčice

Zobraziť recept


Držky na tirolský spôsob

Držky na tirolský spôsob 1 kg držiek, voda, soľ, 30 g oleja, 10 g strúhanky, 20 g kečupu, 15 g cesnaku, soľ, mleté čierne korenie, 40 g tvrdého syra, zelená petržlenová vňať

Zobraziť recept