už 3277 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Bravčové mäso

Bravčové mäso

Recepty pre bravčové mäso. Varenie, pečenie, príprava jedál. Bravčové mäso ako z kuchárskej knihy.

Nájdených: 285 receptov Strana 4 z 19: « predošlá 1 2 3 4 5 6 7 ďalšia »

Jaternicová zmes

Jaternicová zmes bravčové pľúcka a srdce, 250 g laloka alebo bôčika, 100 g bravčovej pečene, 2 žemle, na hrot noža majoránu, mleté čierne, nové korenie, 1-2 strúčiky cesnaku, soľ, trocha zázvoru, 4-6 lyžíc mäsového vývaru, 50 g masti na pečenie

Zobraziť recept


Dusené obličky

Dusené obličky 500 g bravčových obličiek, 60 g masti, 1 cibuľa, rasca, 1 lyžička mletej červenej papriky, asi 10 g hladkej múky, soľ

Zobraziť recept


Bravčový jazyk na cesnaku

Bravčový jazyk na cesnaku 3 bravčové jazyky, 60 g masti, 3-4 strúčiky cesnaku, soľ, hlávkový šalát

Zobraziť recept


Paštéta z bravčovej pečene

Paštéta z bravčovej pečene 250 g bravčovej alebo teľacej pečene, 300 g uvarených zemiakov, 1 cibuľa, 30 g masti na opraženie cibule, 20 g roztopenej masti, 30 g slaniny, 1 vajce, soľ, na hrot noža mletého bieleho korenia, masť na vymastenie formy

Zobraziť recept


Mäsové rizoto so zeleninou 1.

Mäsové rizoto so zeleninou 1. 100 g ryže, 15 g oleja alebo masti, 80 g bravčového mäsa, 10 g cibule, 50 g mrkvy, 30 g kalerábu, 20 g zeleného hrášku, soľ, zelená petržlenová vňať, voda

Zobraziť recept


Miešané rizoto

Miešané rizoto 320 g tarhone, 80 g oleja, 40 g cibule, 200 g bravčového mäsa, 200 g kelu, 120 g hríbov, 120 g zelenej papriky, 200 g rajčiakov, soľ, mleté čierne korenie, voda

Zobraziť recept


Zapekaná ryža s mäsom a kelom

Zapekaná ryža s mäsom a kelom 160 g ryže, 60 g oleja, 80 g cibule, 200 g bravčového mäsa, 600 g kelu, 2 dl mlieka, 2 vajcia, soľ, voda, mleté čierne korenie

Zobraziť recept


Mäsové rizoto

Mäsové rizoto 40 g oleja, 280 g ryže, 20 g oleja, 20 g cibule, 250 g bravčového alebo teľacieho mäsa, 100 g zelenej papriky, 100 g rajčiakov, mleté čierne korenie, soľ, voda

Zobraziť recept


Zemiaková omeleta

Zemiaková omeleta 600 g zemiakov, 120 g hrubej múky, 20 g droždia, 60 g oleja, 40 g cibule, 200 g bravčového mäsa, 4 dl mlieka, soľ, 1 vajce, mleté čierne korenie

Zobraziť recept


Zeleninový nákyp s mäsom a so syrom

Zeleninový nákyp s mäsom a so syrom 80 g bravčového alebo hovädzieho mäsa, soľ, 1/2 kg zeleniny (zelený hrášok, mrkva, kel, karfiol, kaleráb), 40 g oleja, 20 g hladkej múky, 2 vajíčka, pažítka, 60 g syra, 20 g masla, 1 dl mlieka, maslo na pekáč

Zobraziť recept


Zapečený karfiol s mäsom

Zapečený karfiol s mäsom 1/2 kg karfiolu, soľ, 200 g bravčového mäsa, 40 g masla, 80 g hladkej múky, 2 dl mlieka, 2 vajíčka, zelená petržlenová vňať, 20 g masla na pekáč

Zobraziť recept


Kelové valčeky s mäsom

Kelové valčeky s mäsom 400 g kelu, 150 g bravčového mäsa, 30 g cibule, soľ, cesnak, 1 vajce, majorán, strúhanka podľa potreby, 80 g masti

Zobraziť recept


Baklažán plnený mäsom

Baklažán plnený mäsom 2 väčšie baklažány (asi 400 g), 40 g oleja, soľ
Plnka: 20 g oleja, 50 g cibule, 2 strúčiky cesnaku, 150 g uvareného zomletého mäsa, mleté čierne korenie, zelená petržlenová vňať, soľ, 2 zelené papriky, 2 rajčiaky

Zobraziť recept


Sekaná plnená hríbmi

Sekaná plnená hríbmi 250 g bravčového a hovädzieho mäsa, soľ, mleté čierne korenie, 1 vajce, 30 g strúhanky, 20 g oleja na pekáč
Plnka: 20 g oleja, 40 g cibule, 200 g hríbov, soľ, vajce

Zobraziť recept


Zeler s údeným mäsom a vajíčkami

Zeler s údeným mäsom a vajíčkami 40 g oleja, 40 g cibule, 200 g vareného údeného mäsa, 600 g zeleru, soľ, 2 vajíčka

Zobraziť recept

Strana 4 z 19: « predošlá 1 2 3 4 5 6 7 ďalšia »