už 3273 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Pstruh

Recepty pre pstruh. Varenie, pečenie, príprava jedál. Pstruh ako z kuchárskej knihy.

Nájdených: 11 receptov

Marinovaný pstruh

Marinovaný pstruh 4 pstruhy, soľ, 1,25 dl oleja, 10 g kapár alebo 1 malá kyslá uhorka, 3 lyžice oleja, 2 lyžice citrónovej šťavy, cibuľa, rajčiaky a hlávkový šalát na ozdobenie
Marináda: 5 dl octu, soľ, 1-2 strúčiky cesnaku, 5 zrniek čierneho, 3 zrnká nového korenia, 2 klinčeky, 1 bobkový list, citrónová kôra, 2 malé cibule

Zobraziť recept


Pečené pstruhy

Pečené pstruhy 4 pstruhy, 80 g masla, soľ, citrónová šťava, zelená petržlenová vňať

Zobraziť recept


Pečený pstruh v alobale

Pečený pstruh v alobale 4 pstruhy, 100 g údenej slaniny, soľ

Zobraziť recept


Plnený pstruh

Plnený pstruh 4 ks pstruhov, soľ, 60 g údenej slaniny, 80 g cibule, 40 g masla

Zobraziť recept


Marinovaný pstruh s vínom

Marinovaný pstruh s vínom 4 menšie pstruhy, 20 g hladkej múky, soľ, 50 g oleja
Marináda: 30 g cibule, ocot, soľ, mleté čierne korenie, 1,5 dl bieleho vína

Zobraziť recept


Pstruh na paprike

Pstruh na paprike 800 g pstruhov, soľ, mletá červená paprika, 10 g hladkej múky, 40 g masla, 40 g oleja, 40 g cibule, 100 g zelenej papriky, 1 dl sladkej smotany

Zobraziť recept


Pstruh pečený na masle

Pstruh pečený na masle 4 menšie pstruhy, 40 g masla, soľ

Zobraziť recept


Pstruh v alobale

Pstruh v alobale 600 g pstruhov, soľ, citrónová šťava, 10 g oleja, 30 g údenej slaniny, 100 g cibule, zelený petržlen, rasca

Zobraziť recept


Pečený pstruh s bylinkovým maslom

Pečený pstruh s bylinkovým maslom 4 pstruhy, soľ, 30 g strúhanky, 30 g masti
Bylinkové maslo: 60 g masla, citrónová šťava, 10 g cibule, 1 sardelové očko alebo kúsok sardelovej pasty, 20 g sladkokyslej uhorky, zelený petržlen, worcesterská omáčka, soľ

Zobraziť recept


Plnené pstruhy v alobale

Plnené pstruhy v alobale 4 pstruhy, soľ, 50 g cibule, 50 g oleja, 100 g bravčového mozočka, 100 g šampiňónov, 1 vajce, mleté čierne korenie, šťava z citróna, zelená petržlenová vňať

Zobraziť recept


Pečený pstruh

Pečený pstruh 4 pstruhy, soľ, 30 g strúhanky, 30 g masti
Bylinkové maslo: 60 g masla, soľ, citrónová šťava, 10 g cibule, 1 sardelové očko alebo kúsok sardelovej pasty, 20 g sladkokyslej uhorky, petržlenovú vňať, worcesterská omáčka

Zobraziť recept