už 3272 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Kapor

Recepty pre kapor. Varenie, pečenie, príprava jedál. Kapor ako z kuchárskej knihy.

Nájdených: 15 receptov

Vyprážaný kapor 2.

Vyprážaný kapor 2. 4 veľké alebo 8 malých porcií kapra, soľ, 100 g hladkej múky, 3 vajcia, 200 g strúhanky, 250 g masti alebo oleja na vyprážanie

Zobraziť recept


Pečený kapor v alobale

Pečený kapor v alobale 800 g kapra, 40 g masla, soľ, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, 10 g hladkej múky, 4 lyžice kyslej smotany

Zobraziť recept


Kapor na rošte

Kapor na rošte 600 g kapra, soľ, 4 mesiačiky citróna, 20 g oleja, 10 g strúhanky

Zobraziť recept


Kapor v aspiku

Kapor v aspiku 600 g kapra alebo sumca, 100 g koreňovej zeleniny, ocot, soľ, celé čierne korenie, citrón, zelená petržlenová vňať, voda

Zobraziť recept


Ražniči z kapra

Ražniči z kapra 800 g kapra, soľ, 60 g údenej slaniny, 80 g cibule, 100 g zelenej papriky, 100 g hríbov, 60 g oleja

Zobraziť recept


Pikantný kapor

Pikantný kapor 800 g kapra, soľ, cesnak, 40 g hladkej múky, 60 g oleja, 30 g masla, 30 g cibule, cesnak, 1 dl vína, kečup

Zobraziť recept


Dusený kapor na zelenej paprike

Dusený kapor na zelenej paprike 800 g kapra, 40 g oleja, 40 g cibule, 200 g zelenej papriky, soľ

Zobraziť recept


Kapor na modro

Kapor na modro 600 g kapra, 60 g koreňovej zeleniny, 20 g cibule, 40 g masla, voda, soľ, celé čierne korenie, ocot

Zobraziť recept


Kapor na orientálny spôsob

Kapor na orientálny spôsob 800 g kapra, soľ, 50 g oleja, 40 g cibule, 40 g zeleru, 50 g mrkvy, 50 g v oleji nakladanej papriky, 100 g v octe nakladaných hríbov, mleté čierne a kari korenie, 10 g hladkej múky, mletá červená paprika

Zobraziť recept


Vyprážaný kapor 1.

Vyprážaný kapor 1. 600 g kapra, 40 g hladkej múky, 100 g strúhanky, 80 g masti na vyprážanie, soľ, 1/2 dl mlieka, 1 vajce, citrón

Zobraziť recept


Ryba v aspiku

Ryba v aspiku 400 g kapra alebo sumca, 100 g miešanej koreňovej zeleniny, ocot, soľ, celé čierne korenie, bobkový list, aspik, citrón, voda, zelená petržlenová vňať

Zobraziť recept


Ryba na modro

Ryba na modro 400 g nemastného kapra alebo pstruha, 100 g miešanej koreňovej zeleniny, 40 g masla, voda, soľ, bobkový list

Zobraziť recept


Kapor na ražni

Kapor na ražni 600 g očisteného kapra, 10 g hladkej múky, 40 g oleja, 60 g cibule, 250 g rajčín, 100 g kyslých alebo šalátových uhoriek, mleté čierne korenie, cesnak, soľ, citrónová šťava

Zobraziť recept


Kapor na rasci

Kapor na rasci 800 g mäsa z kapra, soľ, mletá rasca, 20 g hladkej múky, na špic noža červenej papriky, 30 g masti, 30 g masla

Zobraziť recept


Kapor na víne so syrom

Kapor na víne so syrom 800 g kapra, soľ, mleté čierne korenie, 60 g masla, 20 g strúhanky, 80 g tvrdého syra, 2 dl bieleho vína, 2 dl kyslej 12% smotany

Zobraziť recept