už 3279 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Sladkovodné ryby

Sladkovodné ryby

Recepty pre sladkovodné ryby. Varenie, pečenie, príprava jedál. Sladkovodné ryby ako z kuchárskej knihy.

Nájdených: 32 receptov Strana 1 z 3: 1 2 3 ďalšia »

Zubáč na ružičkovom keli s gaštanmi

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Zubáč na ružičkovom keli s gaštanmi 100 g strúhaného syra Liptov Gerlach, 2 filety zo zubáča, 1 malá cibuľa, 200 g gaštanov v šupke (prípadne v konzerve), 500 ml zeleninového vývaru, 20 g masla Liptov, 15 g kryštálového cukru, 600 g ružičkového kelu, 1PL slnečnicového oleja, soľ, čierne korenie, šťava z polovice citróna, tymián

Zobraziť recept


Marinované slede

Marinované slede 2 slede, 2 dl vody, 3 lyžice octu, 3 lyžice oleja, 1 cibuľa, celé čierne korenie, 1 bobkový list, 2 zrnká nového korenia, na hrot noža tymianu, 1 lyžica worcesterskej omáčky, soľ, červená kapusta a cibuľa ako príloha

Zobraziť recept


Vyprážaný kapor 2.

Vyprážaný kapor 2. 4 veľké alebo 8 malých porcií kapra, soľ, 100 g hladkej múky, 3 vajcia, 200 g strúhanky, 250 g masti alebo oleja na vyprážanie

Zobraziť recept


Marinovaný pstruh

Marinovaný pstruh 4 pstruhy, soľ, 1,25 dl oleja, 10 g kapár alebo 1 malá kyslá uhorka, 3 lyžice oleja, 2 lyžice citrónovej šťavy, cibuľa, rajčiaky a hlávkový šalát na ozdobenie
Marináda: 5 dl octu, soľ, 1-2 strúčiky cesnaku, 5 zrniek čierneho, 3 zrnká nového korenia, 2 klinčeky, 1 bobkový list, citrónová kôra, 2 malé cibule

Zobraziť recept


Pečené pstruhy

Pečené pstruhy 4 pstruhy, 80 g masla, soľ, citrónová šťava, zelená petržlenová vňať

Zobraziť recept


Pečený pstruh v alobale

Pečený pstruh v alobale 4 pstruhy, 100 g údenej slaniny, soľ

Zobraziť recept


Pečený kapor v alobale

Pečený kapor v alobale 800 g kapra, 40 g masla, soľ, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, 10 g hladkej múky, 4 lyžice kyslej smotany

Zobraziť recept


Kapor na rošte

Kapor na rošte 600 g kapra, soľ, 4 mesiačiky citróna, 20 g oleja, 10 g strúhanky

Zobraziť recept


Kapor v aspiku

Kapor v aspiku 600 g kapra alebo sumca, 100 g koreňovej zeleniny, ocot, soľ, celé čierne korenie, citrón, zelená petržlenová vňať, voda

Zobraziť recept


Ražniči z kapra

Ražniči z kapra 800 g kapra, soľ, 60 g údenej slaniny, 80 g cibule, 100 g zelenej papriky, 100 g hríbov, 60 g oleja

Zobraziť recept


Pikantný kapor

Pikantný kapor 800 g kapra, soľ, cesnak, 40 g hladkej múky, 60 g oleja, 30 g masla, 30 g cibule, cesnak, 1 dl vína, kečup

Zobraziť recept


Pečená šťuka s bylinkovým maslom

Pečená šťuka s bylinkovým maslom 800 g šťuky, 30 g oleja, 10 g strúhanky, soľ
Bylinkové maslo: 40 g masla, citrónová šťava, 20 g cibule, 10 g sladkokyslej uhorky, 10 g sardelovej pasty, zelená petržlenová vňať, worcesterská omáčka, soľ

Zobraziť recept


Plnený pstruh

Plnený pstruh 4 ks pstruhov, soľ, 60 g údenej slaniny, 80 g cibule, 40 g masla

Zobraziť recept


Marinovaný pstruh s vínom

Marinovaný pstruh s vínom 4 menšie pstruhy, 20 g hladkej múky, soľ, 50 g oleja
Marináda: 30 g cibule, ocot, soľ, mleté čierne korenie, 1,5 dl bieleho vína

Zobraziť recept


Pstruh na paprike

Pstruh na paprike 800 g pstruhov, soľ, mletá červená paprika, 10 g hladkej múky, 40 g masla, 40 g oleja, 40 g cibule, 100 g zelenej papriky, 1 dl sladkej smotany

Zobraziť recept

Strana 1 z 3: 1 2 3 ďalšia »