už 3280 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Ryby, dary mora a mäkkýše

Ryby, dary mora a mäkkýše

Recepty pre ryby, dary mora a mäkkýše. Varenie, pečenie, príprava jedál. Ryby, dary mora a mäkkýše ako z kuchárskej knihy.

Nájdených: 85 receptov Strana 3 z 6: « predošlá 1 2 3 4 5 6 ďalšia »

Dusené rybie filé na víne

Dusené rybie filé na víne 600 g rybieho filé, soľ, mleté čierne korenie, 20 g hladkej múky, 80 g masla, 0,5 dl vína, 40 g chrenu, 1 lyžička posekaného kôpru, 4 lyžice hustej kyslej smotany

Zobraziť recept


Zaprávaná ryba so zeleninou

Zaprávaná ryba so zeleninou 40 g oleja, 40 g cibule, 120 g koreňovej zeleniny, 500 g rybacieho filé, 30 g hladkej múky, 1 dl kyslej smotany alebo mlieka, soľ, bobkový list, voda

Zobraziť recept


Ryba na víne 2.

Ryba na víne 2. 40 g údenej slaniny, 40 g cibule, 200 g koreňovej zeleniny, citrónová kôra, celé nové korenie, soľ, 1 dl červeného vína, 20 g rajčiakového pretlaku, 600 g sladkovodnej ryby alebo rybieho filé

Zobraziť recept


Vyprážaná treska

Vyprážaná treska 600 g tresky, 40 g hladkej múky, 80 g strúhanky, 100 g masti, soľ, 1 vajce, mlieko podľa potreby

Zobraziť recept


Kapor v aspiku

Kapor v aspiku 600 g kapra alebo sumca, 100 g koreňovej zeleniny, ocot, soľ, celé čierne korenie, citrón, zelená petržlenová vňať, voda

Zobraziť recept


Ražniči z kapra

Ražniči z kapra 800 g kapra, soľ, 60 g údenej slaniny, 80 g cibule, 100 g zelenej papriky, 100 g hríbov, 60 g oleja

Zobraziť recept


Pikantný kapor

Pikantný kapor 800 g kapra, soľ, cesnak, 40 g hladkej múky, 60 g oleja, 30 g masla, 30 g cibule, cesnak, 1 dl vína, kečup

Zobraziť recept


Pečená šťuka s bylinkovým maslom

Pečená šťuka s bylinkovým maslom 800 g šťuky, 30 g oleja, 10 g strúhanky, soľ
Bylinkové maslo: 40 g masla, citrónová šťava, 20 g cibule, 10 g sladkokyslej uhorky, 10 g sardelovej pasty, zelená petržlenová vňať, worcesterská omáčka, soľ

Zobraziť recept


Plnený pstruh

Plnený pstruh 4 ks pstruhov, soľ, 60 g údenej slaniny, 80 g cibule, 40 g masla

Zobraziť recept


Marinovaný pstruh s vínom

Marinovaný pstruh s vínom 4 menšie pstruhy, 20 g hladkej múky, soľ, 50 g oleja
Marináda: 30 g cibule, ocot, soľ, mleté čierne korenie, 1,5 dl bieleho vína

Zobraziť recept


Pstruh na paprike

Pstruh na paprike 800 g pstruhov, soľ, mletá červená paprika, 10 g hladkej múky, 40 g masla, 40 g oleja, 40 g cibule, 100 g zelenej papriky, 1 dl sladkej smotany

Zobraziť recept


Dusené rybacie filé na miešanej zelenine

Dusené rybacie filé na miešanej zelenine 600 g filé, 60 g oleja, 20 g cibule, 250 g miešanej zeleniny (zelená paprika, rajčiaky, zeler, karfiol), mleté čierne korenie

Zobraziť recept


Rybacie filé zapečené so zemiakmi a s jablkami

Rybacie filé zapečené so zemiakmi a s jablkami 500 g zemiakov, 600 g filé, 80 g masla, 400 g jabĺk, 1 vajce, 1 dl mlieka, soľ

Zobraziť recept


Dusený kapor na zelenej paprike

Dusený kapor na zelenej paprike 800 g kapra, 40 g oleja, 40 g cibule, 200 g zelenej papriky, soľ

Zobraziť recept


Kapor na modro

Kapor na modro 600 g kapra, 60 g koreňovej zeleniny, 20 g cibule, 40 g masla, voda, soľ, celé čierne korenie, ocot

Zobraziť recept

Strana 3 z 6: « predošlá 1 2 3 4 5 6 ďalšia »