už 3277 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Žblnk v zelenom rákosí

Žblnk v zelenom rákosí

Zaradené v kategórii:
Ryby

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Žblnk v zelenom rákosí

Ingrediencie:

pre 4 osoby (príprava 15 min.), 4 filety pangasa, 120 g bryndze Green Sheep (100%tná ovčia), 40 g hladkej múky na obalenie, 2 vajcia, veľká hrsť nasekaného petržlenu
šalát: 500 g rajčín, 100 g rukoly, 100 g baby špenátu, olivový olej


Postup prípravy:

Do nádoby tyčového mixéru dajte bryndzu, vajce a petržlen. Premixujte do cestíčka. Ak je príliš riedke, stieklo by z ryby, preto ho zahustite múkou. Prelejte do hlbokého taniera.

Rybie filety obaľte v múke a potom v cestíčku. Opečte po oboch stranách na rozpá- lenej panvici s trochou oleja.

V mise zmiešajte rukolu, špenát, pokrájané rajčiny, olej a premiešajte. Rozložte na taniere a priložte rybu.

Tip
:Bryndzou môžete ozdobit aj šalát.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

Súvisiace recepty

Kurča na zelenom hrášku
Kurča na zelenom hrášku
Bravčové mäso v zelenom hrášku
Bravčové mäso v zelenom hrášku