už 3274 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Vyprážaný kapor 2.

Vyprážaný kapor 2.

Zaradené v kategórii:
Kapor

Ingrediencie:

4 veľké alebo 8 malých porcií kapra, soľ, 100 g hladkej múky, 3 vajcia, 200 g strúhanky, 250 g masti alebo oleja na vyprážanie


Postup prípravy:

Porcie kapra dobre očistíme, otrieme utierkou, osolíme a necháme asi hodinu odležať. Potom ich znova otrieme utierkou a obalíme múkou, rozšľahanými vajciami a strúhankou. Obalené porcie vyprážame najprv sprudka do červená na rozpálenej masti a potom dovyprážame už na miernom ohni.
Podávame so zemiakovým šalátom a s postrúhaným chrenom.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: ľahká
  • Technika prípravy: vyprážanie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Vyprážaný kapor 1.
Vyprážaný kapor 1.
Vyprážaný baklažán
Vyprážaný baklažán
Dusený kapor na zelenej paprike
Dusený kapor na zelenej paprike
Vyprážaný vajcový hrášok
Vyprážaný vajcový hrášok