už 3280 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Pikantný kapor

Zaradené v kategórii:
Kapor

Ingrediencie:

800 g kapra, soľ, cesnak, 40 g hladkej múky, 60 g oleja, 30 g masla, 30 g cibule, cesnak, 1 dl vína, kečup


Postup prípravy:

Očisteného umytého kapra osušíme, pokrájame na porcie, osolíme, zľahka obalíme múkou a opečieme z obidvoch strán do ružova. Na masle speníme očistenú posekanú cibuľu, pridáme rozotretý cesnak, podlejeme vínom a kečupom, osolíme, necháme prejsť varom a nalejeme na opečené porcie kapra.
Podávame so zemiakmi.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: pečenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Dusený kapor na zelenej paprike
Dusený kapor na zelenej paprike
Paradajkový šalát pikantný
Paradajkový šalát pikantný
Pikantný šalát
Pikantný šalát
Pikantný kapustový šalát
Pikantný kapustový šalát