už 3280 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Pečený pstruh v alobale

Pečený pstruh v alobale

Zaradené v kategórii:
Pstruh

Ingrediencie:

4 pstruhy, 100 g údenej slaniny, soľ


Postup prípravy:

Očistené a vypitvané pstruhy posolíme, obalíme tenkými plátkami slaniny a zabalíme do alobalu, pričom konce zahneme, aby šťava nevytiekla. Potom ich položíme na plech a v horúcej rúre upečieme. Pred dokončením pstruhy trochu odbalíme a necháme zapiecť. Podávame ich v alobale s opečenými zemiakmi.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: pečenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Pstruh pečený na masle
Pstruh pečený na masle
Pečený kapor v alobale
Pečený kapor v alobale
Pstruh v alobale
Pstruh v alobale
Pečený pstruh s bylinkovým maslom
Pečený pstruh s bylinkovým maslom