už 3280 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Pečený kapor v alobale

Pečený kapor v alobale

Zaradené v kategórii:
Kapor

Ingrediencie:

800 g kapra, 40 g masla, soľ, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, 10 g hladkej múky, 4 lyžice kyslej smotany


Postup prípravy:

Čistého kapra rozkrojíme na štyri rovnaké kúsky, posolíme ich a obalíme v múke, v ktorej sme rozmiešali červenú papriku a korenie. Kúsky kapra dáme na alobal, pridáme maslo a lyžicu hustej smotany. Zabalíme a na plechu vo vyhriatej rúre pečieme asi 15-20 minút. Podávame s opečenými zemiakmi a so šalátom.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: pečenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Pečený pstruh v alobale
Pečený pstruh v alobale
Kapor pečený na víne
Kapor pečený na víne
Hovädzia roštenka so zeleninou v alobale
Hovädzia roštenka so zeleninou v alobale
Ražniči z jahňacieho mäsa v alobale
Ražniči z jahňacieho mäsa v alobale