už 3277 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Pečené rybacie filé s rajčiakmi v alobale

Pečené rybacie filé s rajčiakmi v alobale

Zaradené v kategórii:
Rybie filé

Ingrediencie:

600 g rybacieho filé, 40 g rajčiakového pretlaku, 40 g oleja, soľ, mleté čierne korenie


Postup prípravy:

Pretlak, olej, soľ a korenie zmiešame a obalíme v tom filé, ktoré sme rozdelili na štyri rovnaké kúsky. Zabalíme ich do alobalu, dáme na plech a vo vyhriatej rúre pečieme asi 15 minút. Podávame so zemiakmi a s hlávkovým šalátom.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: pečenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Rybacie filé pečené so syrom
Rybacie filé pečené so syrom
Rybacie filé na šampiňónoch
Rybacie filé na šampiňónoch
Rybacie karbonátky 2.
Rybacie karbonátky 2.
Rybacie filé po seversky
Rybacie filé po seversky