už 3280 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Pečené baranie stehno v alobale

Pečené baranie stehno v alobale

Zaradené v kategórii:
Jahňacie mäso

Ingrediencie:

500 g baranieho mäsa zo stehna, 40 g údenej slaniny, 4 strúčiky cesnaku, 20 g oleja


Postup prípravy:

Umyté mäso prešpikujeme prúžkami údenej slaniny a strúčikmi očisteného cesnaku rozkrojenými po dĺžke, posolíme, potrieme olejom, zabalíme do alobalu a na plechu vo vyhriatej rúre pečieme 45-50 minút. Potom opatrne rozbalíme tak, aby šťava nevytiekla, a mäso necháme ešte trochu zapiecť. Podávame pokrájané na porcie s dusenou ryžou alebo so zemiakmi a šalátom.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: pečenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Baranie stehno prešpikované údenou slaninou a cesnakom
Baranie stehno prešpikované údenou slaninou a cesnakom
Baranie stehno na víne
Baranie stehno na víne
Baranie rebierko v alobale
Baranie rebierko v alobale
Baranie mäso na cesnaku 1.
Baranie mäso na cesnaku 1.