už 3280 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Marinovaný pstruh s vínom

Marinovaný pstruh s vínom

Zaradené v kategórii:
Pstruh

Ingrediencie:

4 menšie pstruhy, 20 g hladkej múky, soľ, 50 g oleja
Marináda: 30 g cibule, ocot, soľ, mleté čierne korenie, 1,5 dl bieleho vína


Postup prípravy:

Očistené a vypitvané pstruhy posolíme, obalíme v múke a na horúcom oleji z oboch strán opečieme. Potom ich vložíme do sklenenej alebo porcelánovej misky, zalejeme marinádou, prikryjeme a na chladnom mieste necháme trochu odležať.
Marináda
:Víno dokyslíme lyžicou octu a prevaríme. Do horúceho pridáme pokrájanú cibuľu, na hrot noža mleté čierne korenie a trocha soli. Podávame buď s pečivom, alebo s bielym chlebom.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: pečenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Marinovaný pstruh
Marinovaný pstruh
Kurča grilované s vínom
Kurča grilované s vínom
Králičí chrbát na ražni
Králičí chrbát na ražni
Plnený pstruh
Plnený pstruh