už 3279 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Kapor na rasci

Zaradené v kategórii:
Kapor

Ingrediencie:

800 g mäsa z kapra, soľ, mletá rasca, 20 g hladkej múky, na špic noža červenej papriky, 30 g masti, 30 g masla


Postup prípravy:

Očisteného kapra umyjeme, osušíme, pokrájame na porcie, posolíme, obalíme v hladkej múke, v ktorej sme rozmiešali papriku a rascu. Na pekáčiku rozohrejeme masť a opražíme na nej z oboch strán pripravené porcie ryby. Potom pridáme maslo, prikryjeme a na platni sporáka alebo v rúre upečieme do červena.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

Súvisiace recepty

Bedla na rasci
Bedla na rasci
Bravčové rebierko na rasci 2.
Bravčové rebierko na rasci 2.
Bravčové rebierko na rasci 1.
Bravčové rebierko na rasci 1.
Teľacie mäso pečené na rasci
Teľacie mäso pečené na rasci