už 3279 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Jemné halušky 2.

Jemné halušky 2.

Zaradené v kategórii:
Halušky

Ingrediencie:

80 g hrubej múky, 1/4 vajca, 1 dl mlieka, 5 g masla, soľ


Postup prípravy:

Múku zalejeme mliekom, pridáme vajce, soľ, podľa potreby vodu a vymiešame redšie cesto, ktoré zavárame cez sito s väčšími otvormi do vriacej osolenej vody. Uvarené halušky scedíme, prepláchneme a premiešame s maslom.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: varenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Jemné halušky 3.
Jemné halušky 3.
Jemné halušky 1.
Jemné halušky 1.
Bryndzové halušky
Bryndzové halušky
Krupicové halušky
Krupicové halušky