už 3279 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Jarný rybací šalát

Jarný rybací šalát

Zaradené v kategórii:
Rybacie šaláty

Ingrediencie:

300 g údenej makrely, 150 g nového kalerábu, 150 g kyslých uhoriek, 200 g reďkoviek, 100 g novej cibuľky, 4 vajcia, 150 g sterilizovanej cvikly
Nálev: 0,5 dl citrónovej šťavy, 20 g oleja, soľ, korenie, cukor, petržlenová vňať, pažítka


Postup prípravy:

Vajcia uvaríme natvrdo, olúpeme a pokrájame na kocky. Údenú makrelu pokrájame na kocky, vložíme do šalátovej misy, pridáme na kocky nakrájaný kaleráb, uhorky, reďkovky, na kolieska pokrájanú mladú cibuľku aj so zelenou vňaťou a cviklu. Všetko dobre zamiešame a zalejeme nálevom. Jarný šalát servírujeme chladený s čerstvým pečivom alebo čiernym chlebom ako predjedlo alebo rýchlu samostatnú večeru.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: ľahká
  • Technika prípravy: nevarené jedlá
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Miešaný jarný šalát
Miešaný jarný šalát
Jarný šalát
Jarný šalát
Vaječný rybací šalát
Vaječný rybací šalát
Jarný miešaný šalát
Jarný miešaný šalát