už 3274 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Dusená hlávková kapusta k pečenému mäsu

Dusená hlávková kapusta k pečenému mäsu

Zaradené v kategórii:
Prívarky

Ingrediencie:

750 g hlávkovej kapusty, 20 g cibule, 40 g masti, voda, soľ, mleté čierne korenie, 10 g cukru, ocot


Postup prípravy:

Očistenú kapustu pokrájame na rezance. Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na masti a pridáme kapustu. Podlejeme vriacou vodou, osolíme, okoreníme, osladíme a udusíme do mäkka. Počas dusenia podlievame vriacou vodou. Nakoniec dochutíme octom.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: varenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Dusená kyslá kapusta s jablkami
Dusená kyslá kapusta s jablkami
Dusená červená kapusta k pečenému mäsu
Dusená červená kapusta k pečenému mäsu
Dusená hlávková kapusta
Dusená hlávková kapusta
Dusená hlávková kapusta s jablkami a so zelenou paprikou
Dusená hlávková kapusta s jablkami a so zelenou paprikou