už 3272 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Bravčové rezne na zelenine

Bravčové rezne na zelenine

Zaradené v kategórii:
Bravčové pliecko

Ingrediencie:

400 g bravčového mäsa z pliecka, 40 g masti, 40 g cibule, soľ, mleté čierne korenie, 1 mrkva, 1 mladý nedrevnatý kaleráb, 100 g sterilizovaného hrášku, 10 g hladkej múky


Postup prípravy:

Bravčové mäso umyjeme, nakrájame na rezne a naklepeme. Na masti speníme očistenú a posekanú cibuľu a rezne na nej po oboch stranách opečieme. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a dusíme vo vlastnej šťave. Keď sa šťava vyparí, podlievame horúcou vodou. K poloudusenému mäsu pridáme očistenú postrúhanú mrkvu, kaleráb, hrášok a spolu s mäsom udusíme do mäkka. Potom rezne poprášime múkou, troška opražíme, podľa potreby podlejeme a chvíľu spolu podusíme.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: dusenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Švédske bravčové rezne
Švédske bravčové rezne
Lahôdkové rezne v alobale
Lahôdkové rezne v alobale
Bravčové rezne v alobale
Bravčové rezne v alobale
Bravčové mäso dusené na rajčiakoch
Bravčové mäso dusené na rajčiakoch