už 3272 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Bravčové mäso na smotane

Bravčové mäso na smotane

Zaradené v kategórii:
Bravčové stehno

Ingrediencie:

400 g bravčového mäsa zo stehna, 20 g oleja, 20 g cibule, 80 g koreňovej zeleniny, 30 g hladkej múky, 1 dl kyslej smotany, bobkový list, celé čierne korenie, voda, soľ


Postup prípravy:

Bravčové rezne naklepeme, na okrajoch narežeme, opečieme na oleji, pridáme pokrájanú cibuľu a spolu popražíme. K rezňom pridáme očistenú pokrájanú zeleninu, bobkový list, celé čierne korenie, soľ, trochu vody a prikryté dusíme do mäkka. Mäkké rezne vyberieme, k šťave prilejeme smotanu rozmiešanú s múkou, dobre povaríme a pretrieme. Rezne vložíme späť do šťavy. Podávame s ryžou, knedľou, so šúľancami alebo s makarónmi.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: dusenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: neurčené
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Bravčové mäso dusené na paprike
Bravčové mäso dusené na paprike
Bravčové mäso pečené na cesnaku
Bravčové mäso pečené na cesnaku
Bravčové rezne na smotane
Bravčové rezne na smotane
Bravčové mäso preťahované párkami
Bravčové mäso preťahované párkami