už 3279 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Bravčová krkovička pečená v majonézovom kabáte

Bravčová krkovička pečená v majonézovom kabáte

Zaradené v kategórii:
Bravčová krkovička

Ingrediencie:

1 ks krkovičky-veľkosť podľa toho pre koľko osôb, 2 veľké cibule nakrájané na kolieska, 1 pohár majonézy, 200 g strúhanej goudy ( môže byť aj eidam), korenie, soľ, majorán


Postup prípravy:

1. Mäso osolíme, okoreníme, posypeme rascou a majoránom. Mäso vložíme do pekáča a natrieme ho majonézou - vrstva cca 4 mm.
2. Na majonézu poukladáme kolieska cibule
3. a všetko posypeme syrom.
Pekáč zavrieme a strčíme do vyhriatej rúry a pečieme na 180 stu., kým mäso nie je mäkučké. Na pečenie nepotrebujeme žiaden tuk, ale mäso môžeme podliať asi 100 ml horúcej vody. Pečenie trvá asi hodinu

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

Súvisiace recepty

Pečená krkovička 1.
Pečená krkovička 1.
Pečená krkovička
Pečená krkovička
Krkovička netradične
Krkovička netradične
Údená bravčová krkovička v jemnej omáčke
Údená bravčová krkovička v jemnej omáčke