už 3280 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Boršč s pirôžkami

Boršč s pirôžkami

Zaradené v kategórii:
Gulášové a mäsové polievky

Ingrediencie:

700 g hovädzích rebierok, 100 g údeného bôčika, 50 g mrkvy, 50 g kalerábu, 1 pór, polovica malej hlávky kapusty, 1 lyžica octu, 100 g cvikly, 2 dl kyslej smotany, soľ


Postup prípravy:

Rebierka a bôčik dáme variť do trocha osolenej vody. Keď voda začne vrieť, pridáme koreňovú zeleninu pokrájanú na rezance a pomaly uvaríme do mäkka. Potom pridáme očistenú a olúpanú cviklu pokrájanú na rezance, pokrájanú kapustu, ocot a ešte povaríme. Mäkké mäso vyberieme, vykostíme, pokrájame na kocky a vložíme späť do polievky.
Podávame s pirôžkami a s kyslou smotanou.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

Súvisiace recepty

Boršč 1.
Boršč 1.
Boršč 2.
Boršč 2.
Boršč 3.
Boršč 3.