už 3277 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Baranie rebierko v alobale

Baranie rebierko v alobale

Zaradené v kategórii:
Jahňacie mäso

Ingrediencie:

600 g baranieho karé, 40 g oleja, soľ, mleté čierne korenie, 2 strúčiky cesnaku


Postup prípravy:

Naklepané rebierka (2 kusy na porciu) opečieme na oleji z oboch strán, dáme na alobal, okoreníme, potrieme cesnakom rozotretým so soľou, zabalíme a na plechu vo vyhriatej rúre pečieme 25-30 minút. Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: pečenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Bravčové rebierko s jablkom v alobale
Bravčové rebierko s jablkom v alobale
Bravčové rebierko na rasci 1.
Bravčové rebierko na rasci 1.
Bravčové rebierko v alobale 2.
Bravčové rebierko v alobale 2.
Pečené baranie stehno v alobale
Pečené baranie stehno v alobale