už 3277 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Jahňacie mäso

Jahňacie mäso

Recepty pre jahňacie mäso. Varenie, pečenie, príprava jedál. Jahňacie mäso ako z kuchárskej knihy.

Nájdených: 48 receptov Strana 3 z 4: « predošlá 1 2 3 4 ďalšia »

Jahňacie rebierka na kyslo

Jahňacie rebierka na kyslo 400 g jahňacieho karé, soľ, kúsok citrónovej kôry, 30 g oleja, 80 g koreňovej zeleniny, 20 g údenej slaniny, bobkový list, 5 zrniek celého čierneho korenia, 200 g kyslého mlieka, 40 g hladkej múky, lyžička horčice, ocot

Zobraziť recept


Plnené jahňacie rezne

Plnené jahňacie rezne 320 g jahňacieho mäsa zo stehna, soľ, kari a mleté čierne korenie, 20 g údenej slaniny, 30 g cibule, 40 g zeleného hrášku, 1 vajce, 40 g oleja na pečenie, špáradlá

Zobraziť recept


Ražniči z jahňacieho mäsa v alobale

Ražniči z jahňacieho mäsa v alobale 500 g jahňacieho mäsa zo stehna, mleté čierne korenie, červená paprika, 100 g cibule, 60 g údenej slaniny, 260 g zemiakov, cesnak, alobal

Zobraziť recept


Baranie mäso s fazuľou

Baranie mäso s fazuľou 600 g baranieho mäsa, 50 g oleja, 80 g cibule, mleté čierne korenie, soľ, voda, 250 g suchej fazule, 200 g paradajok, petržlenová vňať

Zobraziť recept


Šašlík z baranieho mäsa

Šašlík z baranieho mäsa 400 g mladého baranieho mäsa, soľ, 40 g cibule, 1 malá lyžička mletej sladkej papriky, 1/2 muškátového orieška, 1 veľká lyžica octu, 60 g údenej slaniny, 20 g hladkej múky, 50 g masti, trošku horčice

Zobraziť recept


Baranie stehno na víne

Baranie stehno na víne baranie stehno asi 2 kg, soľ, olej, 100 g údenej slaniny, 3 dl červeného vína, kečup, worcesterská omáčka
moridlo: 2 mrkvy, 2 petržleny, 1 zeler, 2 cibule, 4 polievkové lyžice octu, 10 zrniek čierneho korenia, 4 zrnká nového korenia, 1 klinček, 2 bobkové listy, 10 zrniek borievok

Zobraziť recept


Baraní Pilaf

Baraní Pilaf 400 g baranieho mäsa, 40 g masti, 1 cibuľa, mletá červená paprika, tlčená rasca, nastrúhaný ďumbier, soľ, 200 g ryže, 20 g nastrúhaného syra, 2 veľké lyžice paradajkového pretlaku, hlávkový šalát

Zobraziť recept


Baranie mäso na cesnaku 1.

Baranie mäso na cesnaku 1. 600 g baranieho mäsa, 3 dl octu, 60 g bravčovej masti, 30 g cesnaku, soľ, 20 g hladkej múky, 1 kg zemiakov, 2 dl smotany, zelená petržlenová vňať

Zobraziť recept


Slovenský baraní guláš

Slovenský baraní guláš 600 g baraniny, 30 g údenej slaniny, 40 g bravčovej masti, 100 g cibule, 3 strúčiky cesnaku, lyžička červenej papriky, soľ, rasca, 250 g zemiakov, hovädzí bujón alebo masox na podlievanie

Zobraziť recept


Baranie ražnici s údenou slaninou grilované

Baranie ražnici s údenou slaninou grilované 500 g mladého baranieho mäsa, soľ, 100 g údenej slaniny, mleté čierne korenie, červená paprika

Zobraziť recept


Baranina dusená na paradajkach

Baranina dusená na paradajkach 400 g baranieho mäsa zo stehna, soľ, 40 g masti, 60 g cibule, 2 lyžice paradajkového pretlaku, cukor

Zobraziť recept


Vyprážané jahňa

Vyprážané jahňa 500 g jahňacieho alebo kozľacieho mäsa zo stehna, soľ, múka, 2 vajcia, strúhanka, masť na vyprážanie

Zobraziť recept


Teľacie po spišsky

Teľacie po spišsky 500 g teľacieho mäsa, 100 g masti, 1 cibuľa, mletá paprika, soľ, mleté čierne korenie, 1 feferón, 2 paradajky, 150 g spišských párkov, 30 g oštiepky

Zobraziť recept


Džuveč po bulharsky

Džuveč po bulharsky 250 g zemiakov, 1 kareláb, 1 malá mrkva, 30 g zeleru, 1/2 karfiolu, 100 g zeleného hrášku, 100 g zelenej fazuľky, soľ, 300 g baranieho stehna (alebo bravčového), 1 1/2 dl oleja, 2 cibule, mleté čierne korenie, 1 strúčik cesnaku, majoránka, 30 g masti na pekáč, 500 g rajčiakov, petržlenová vňať, 3 lyžice citrónovej šťavy

Zobraziť recept


Baklažány plnené jahňacím mäsom

Baklažány plnené jahňacím mäsom 800 g baklažánov, soľ, 200 g cibule, 20 g cesnaku, zelená petržlenová vňať, 30 g oleja, 1 žemľa, 250 g mletého jahňacieho mäsa, mleté čierne korenie, 20 g strúhanky, 50 g masla, 1 zelená paprika

Zobraziť recept

Strana 3 z 4: « predošlá 1 2 3 4 ďalšia »