už 3277 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Divina

Recepty pre divina. Varenie, pečenie, príprava jedál. Divina ako z kuchárskej knihy.

Nájdených: 18 receptov Strana 1 z 2: 1 2 ďalšia »

Roštenky z daniela na švédsky spôsob

Roštenky z daniela na švédsky spôsob
Suroviny: 600g chrbta z daniela, 1/4l smotany, 20g hladkej múky, 5cl bieleho vína, 60g masla, 100g cibule, zelený petržlen, 30g kaparov, 20g horčice, 1/ citróna, bobkový list, soľ

Zobraziť recept


Jelenie ragú

Jelenie ragú 1000 g jelenie stehno bez kostí, 100 g mrkva, 100 g zeler, 50 g fenikel, 100 g cibuľa, 1 dl olej, 200 g paradajky, 2 dl víno červené, 0,5 l voda, 20 g cukor, 20 g soľ, 20 g brusnice sušené, bobkový list, korenie nové celé, korenie čierne mleté, citrón

Zobraziť recept


Jelenie stehno na slanine

Jelenie stehno na slanine 1,5 kg jelenie stehno (diviačie), 2 ks cibuľa, 30 dkg slanina údená, 0,25 l smotana sladká, 1 l mlieko, olej, soľ, čierne korenie, vegeta, paprika sladká červená mletá, ocot, rasca mletá aj celá, biele korenie, magy korenie, nové korenie mleté aj celé, kari korenie, pálivá paprika, múka hladká

Zobraziť recept


Diviak na šípkovej omáčke

Diviak na šípkovej omáčke 1 kg mäsa zo stehna, 100 g slaniny, soľ, 2 dl červeného vína, 30 g masla a 30 g hladkej múky na zápražku, 100 g šípkového lekváru, citrónová kôra a šťava, 10 g cukru
Moridlo: 120g koreňovej zeleniny, 2 cibule, 6 zrniek čierneho a 2 zrnká nového korenia, 1 bobkový list, trocha tymianu, 2 bobuľky borievok, kúsok citrónovej kôry, 1 dl octu

Zobraziť recept


Jelenie stehno na víne

Jelenie stehno na víne 1 kg jelenieho stehna, 100 g slaniny, soľ, 120 g masla, 1 cibuľa, 1 zeler, 1 mrkva, 1 petržlen, celé čierne korenie, 3 zrnká nového korenia, trocha tymianu, 1 bobkový list, 1-2 lyžice hladkej múky, citrónová šťava, 3 dl červeného vína, 1-3 kocky cukru

Zobraziť recept


Pečený srňací chrbát

Pečený srňací chrbát 1 kg srňacieho chrbta, 100 g slaniny, 60 g masla, 100 g cibule, soľ, mleté čierne korenie, 1 lyžička hladkej múky, 2 dl červeného vína, citrónová šťava, šťava z brusnicového kompótu

Zobraziť recept


Jelení guláš

Jelení guláš 800 g predného jelenieho mäsa, 60 g masti, 1 veľká cibuľa, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, soľ, 1-2 strúčiky cesnaku, trocha majoránu a rasce, 40 g hladkej múky, 1 dl červeného vína

Zobraziť recept


Majonézový šalát zo zveriny

Majonézový šalát zo zveriny 1 žĺtok, soľ, horčica, 80 g oleja, 2 dl kyslej smotany, 400 g pečeného mäsa z diviaka (srnca, jeleňa), 200 g zemiakov, 100 g kyslých uhoriek, 20 g cibule, 10 g práškového cukru, ocot, mleté čierne korenie

Zobraziť recept


Divá hus alebo kačica na slanine

Divá hus alebo kačica na slanine Divá hus (kačica), 60 g údenej slaniny, 40 g oleja, 40 g cibule, 10 g hladkej múky, soľ, bobkový list, mleté čierne korenie

Zobraziť recept


Diviak na červenom víne

Diviak na červenom víne 600 g mäsa z diviaka, 60 g oleja, 100 g zeleniny, 50 g cibule, 30 g hladkej múky, 10 g cukru, 2 dl kyslej smotany, 1 dl červeného vína, soľ, bobkový list, celé čierne korenie, borievky, voda, citrónová šťava alebo ocot

Zobraziť recept


Kotlety z diviaka

Kotlety z diviaka 600 g rezňov s kosťou, 30 g údenej slaniny, 40 g oleja, 50 g cibule, 20 g hladkej múky, mleté čierne a nové korenie, voda, soľ

Zobraziť recept


Srnčí chrbát na smotane

Srnčí chrbát na smotane 800 g srnčieho chrbta, 80 g údenej slaniny, 30 g oleja, 120 g koreňovej zeleniny, 40 g cibule, 30 g hladkej múky, 20 g horčice, 20 g cukru, 1 dl šťavy z brusníc, ocot alebo citrónová šťava, 2 dl kyslej smotany, citrónová kôra, voda, bobkový list, celé čierne korenie, soľ

Zobraziť recept


Srnčie medailóniky

Srnčie medailóniky 800 g srnčieho mäsa zo stehna alebo z chrbta, 40 g oleja, 40 g cibule, 30 g, 10 g hladkej múkzeleru, 40 g údenej slaninyy, 1 lyžička paradajkového pretlaku, soľ, mleté čierne korenie, voda, 1 dl červeného vína

Zobraziť recept


Srnčie ragú

Srnčie ragú 600 g srnčieho mäsa z pliecka alebo z rebier, 200 g zeleniny, 50 g cibule, 40 g údenej slaniny, 30 g oleja, 40 g hladkej múky, 20 g horčice, 10 g cukru, citrónová šťava alebo ocot, 2 dl kyslej smotany, voda, bobkový list, celé čierne korenie, soľ

Zobraziť recept


Jelenie ragú

Jelenie ragú 600 g mäsa z jelenieho stehna (alebo pleca), 40 g údenej slaniny, 40 g oleja, 20 g cibule, 100 g koreňovej zeleniny, soľ, bobkový list, celé čierne korenie, 2 dl kyslej smotany, 50 g hladkej múky, 10 g cukru, horčica, citrónová šťava alebo ocot

Zobraziť recept

Strana 1 z 2: 1 2 ďalšia »