už 3279 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Bravčové vnútornosti

Bravčové vnútornosti

Recepty pre bravčové vnútornosti. Varenie, pečenie, príprava jedál. Bravčové vnútornosti ako z kuchárskej knihy.

Nájdených: 48 receptov Strana 1 z 4: 1 2 3 4 ďalšia »

Obličková polievka 3.

Obličková polievka 3. 150 g teľacích alebo bravčových obličiek, 30 g oleja, 1 cibuľa, soľ, mleté čierne korenie, 20 g hladkej múky, 100 g koreňovej zeleniny, 30 g masla a 40 g hladkej múky na zápražku, 1 žĺtok, zelená petržlenová vňať

Zobraziť recept


Dusená pečeň s praženicou

Dusená pečeň s praženicou 400 g bravčovej alebo teľacej pečene, 50 g masti, 1 cibuľa, pol lyžičky mletej červenej papriky, rasca, 10 g hladkej múky
praženica: 4 vajcia, 40 g masla, mleté čierne korenie, pažítka, soľ

Zobraziť recept


Jaternicová zmes

Jaternicová zmes bravčové pľúcka a srdce, 250 g laloka alebo bôčika, 100 g bravčovej pečene, 2 žemle, na hrot noža majoránu, mleté čierne, nové korenie, 1-2 strúčiky cesnaku, soľ, trocha zázvoru, 4-6 lyžíc mäsového vývaru, 50 g masti na pečenie

Zobraziť recept


Dusené obličky

Dusené obličky 500 g bravčových obličiek, 60 g masti, 1 cibuľa, rasca, 1 lyžička mletej červenej papriky, asi 10 g hladkej múky, soľ

Zobraziť recept


Zabíjačková kaša II

Zabíjačková kaša II 100 g bravčového srdca, 100 g bravčových pľúcok, 100 g bravčovej pečene, 100 g bravčovej podhrdliny, 20 g masti na pekáč, 1 žemľa, soľ, cesnak, mleté čierne korenie, majorán

Zobraziť recept


Zabíjačková kaša I

Zabíjačková kaša I 200 g mäsa z bravčovej hlavy, 1/4 l bravčovej krvi, 320 g krúp, 40 g oleja, 40 g cibule, soľ, mleté čierne korenie, majorán, voda

Zobraziť recept


Dusená bravčová krv

Dusená bravčová krv 40 g oleja, 60 g cibule, 1/2 l bravčovej krvi, 4 žemle, mleté čierne korenie, soľ, majorán

Zobraziť recept


Dusený mozog s brzlíkom

Dusený mozog s brzlíkom 200 g mozgu, 200 g brzlíka, 40 g oleja, 80 g cibule, soľ, mletá červená paprika, voda

Zobraziť recept


Mozog s vajíčkom

Mozog s vajíčkom 400 g mozgu, 40 g masla, 80 g cibule, 2 vajcia, soľ, rasca, voda, mleté čierne korenie

Zobraziť recept


Jazyk na hubách 2.

Jazyk na hubách 2. 2 menšie jazyky, voda, 2 strúčiky cesnaku, 4-5 zrniečok čierneho i nového korenia, 60 g oleja, 40 g cibule, 150 g hríbov, 1 lyžička mletej červenej papriky, rasca, mleté čierne korenie, 10 g nasucho opraženej múky, vývar z jazykov

Zobraziť recept


Varený jazyk s omáčkou

Varený jazyk s omáčkou 400 g jazyka, 40 g oleja, 20 g cibule, 60 g hladkej múky, 80 g paradajkového pretlaku, 20 g cukru, voda, soľ

Zobraziť recept


Srdce na zelenej paprike

Srdce na zelenej paprike 40 g oleja, 40 g cibule, 400 g srdca, 300 g zelenej papriky, soľ, voda

Zobraziť recept


Srdce na smotane

Srdce na smotane 400 g srdca, 30 g oleja, 20 g cibule, 50 g hladkej múky, 5 g cukru, 2 dl kyslej smotany, voda, soľ, bobkový list, celé čierne korenie, ocot

Zobraziť recept


Bravčový mozoček s obličkami

Bravčový mozoček s obličkami 300 g bravčových obličiek, 200 g mozočka, 50 g oleja, 40 g cibule, rasca, mleté čierne korenie, 2 vajcia, soľ

Zobraziť recept


Dusené bravčové obličky s hríbmi

Dusené bravčové obličky s hríbmi 60 g oleja, 50 g cibule, 400 g obličiek, rasca, mleté čierne korenie, 150 g čerstvých (alebo 20 g sušených) hríbov, voda, soľ

Zobraziť recept

Strana 1 z 4: 1 2 3 4 ďalšia »