už 3266 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Bravčové pliecko

Bravčové pliecko

Recepty pre bravčové pliecko. Varenie, pečenie, príprava jedál. Bravčové pliecko ako z kuchárskej knihy.

Nájdených: 32 receptov Strana 1 z 3: 1 2 3 ďalšia »

Karbonátky so zemiakovým šalátom

Karbonátky so zemiakovým šalátom 600 g hovädzieho, bravčového, a teľacieho mäsa, 1 rožok, 1 cibuľa, 20 g masti, soľ, mleté čierne korenie, trocha majoránu, kôra a šťava z polovice citróna, 50 g slaniny, 2 vajcia, asi 80 g strúhanky, 1 vajce, a 50 g strúhanky na obaľovanie, masť alebo olej na vyprážanie

Zobraziť recept


Cigánske halušky

Cigánske halušky halušky, bravčové mäso pokrájané na kocky, slaninu oravskú, cibuľu, olej, soľ, vegetu, červenú mletú papriku

Zobraziť recept


Mäsové ježe

Mäsové ježe 500 g bravčového pliecka, 300 g hovädzieho mäsa, 100 g slaniny, 120 g ryže, trocha citrónovej kôry, mleté čierne korenie, 1 klinček, polovica cibule, 60 g masti, 2 dl polievky, 2 dl bieleho vína, 2,5 dl kyslej smotany, soľ

Zobraziť recept


Bravčové mäso s fazuľovými strukmi

Bravčové mäso s fazuľovými strukmi 700 g bravčového mäsa z pliecka, soľ, 50 g masla, 50 g koreňovej zeleniny, 1 malá cibuľa, 20 g hladkej múky, 200 g fazuľových strukov z konzervy
Vínny nálev: 2 dl bieleho vína, 100 g koreňovej zeleniny (zeler, mrkva, petržlen), 40 g cibule, 5 zrniek čierneho korenia, 1 zrnko nového korenia, bobkový list, trocha tymianu

Zobraziť recept


Bravčové mäso nakyslo s kapustou a hubami

Bravčové mäso nakyslo s kapustou a hubami 600 g bravčového mäsa z pliecka, soľ, niekoľko zrniek čierneho korenia, 60 g slaniny, 1 mrkva, 1 veľká cibuľa, polovička zeleru, 1 dl bieleho vína, 1 lyžička horčice, 1 dl kyslej smotany, 15 g hladkej múky, 100 g kyslej kapusty, 200 g čerstvých húb, 30 g masti na prípravu kapusty a húb

Zobraziť recept


Gazdovské bravčové mäso

Gazdovské bravčové mäso 750 g bravčového bôčika alebo pliecka, cesnak, soľ, 300 g cibule, rasca

Zobraziť recept


Bigos – bravčové mäso v kapuste

Bigos – bravčové mäso v kapuste 500 g kyslej kapusty, 30 g oleja, 40 g cibule, soľ, 600 g bravčového mäsa z pliecka

Zobraziť recept


Segedínska kapusta

Segedínska kapusta 500 g bravčového mäsa z pliecka, 30 g oleja, 40 g cibule, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, 600 g kyslej kapusty, 2 dl kyslej smotany, 20 g hladkej múky, 2 dl vody, soľ

Zobraziť recept


Bravčový perkelt

Bravčový perkelt 500 g bravčového mäsa z pliecka, 40 g oleja, 80 g cibule, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, rasca, soľ, 3 dl vody, 10 g hladkej múky

Zobraziť recept


Domáca klobása na pečenie

Domáca klobása na pečenie 800 g bravčového mäsa (600 g pliecka, 200 g bôčika), 200 g chudého hovädzieho mäsa, 20 g soli, 20 g cesnaku, 3 g mletého čierneho korenia, 7 g mletej červenej papriky, 3 g mletej štipľavej papriky, 3 g rasce, voda

Zobraziť recept


Sarma

Sarma 4 veľké listy z hlávkovej kapusty, 600 g kyslej kapusty, 1 dl kyslej smotany, 20 g paradajkového pretlaku, 60 g oleja
Plnka: 20 g cibule, olej, 15 g ryže, soľ, 250 g bravčového pliecka, 100 g hovädzieho mäsa, 1 vajce, mleté čierne korenie

Zobraziť recept


Bravčovinky so syrom

Bravčovinky so syrom 400 g bravčového pliecka, soľ, mleté čierne korenie, 10 g masla, 20 g cibule, 1/2 dl sladkej smotany, 60 g oleja, 40 g ementálskeho syra

Zobraziť recept


Bravčový guláš

Bravčový guláš 400 g bravčového mäsa z pliecka, 40 g oleja, 80 g cibule, 10 g hladkej múky, tlčená rasca, soľ, mletá červená paprika, voda

Zobraziť recept


Srbské bravčové mäso 2.

Srbské bravčové mäso 2. 400 g bravčového mäsa z pliecka, 40 g oleja, 100 g cibule, 200 g zelenej papriky, 200 g paradajok, mletá červená paprika, soľ, voda

Zobraziť recept


Bravčové mäso dusené na paprike

Bravčové mäso dusené na paprike 400 g bravčového mäsa z pliecka, 30 g oleja, 40 g cibule, 30 g hladkej múky, 1 dl kyslej smotany, mletá červená paprika, soľ, voda

Zobraziť recept

Strana 1 z 3: 1 2 3 ďalšia »