už 3280 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Bravčové mäso

Bravčové mäso

Recepty pre bravčové mäso. Varenie, pečenie, príprava jedál. Bravčové mäso ako z kuchárskej knihy.

Nájdených: 285 receptov Strana 2 z 19: « predošlá 1 2 3 4 5 ďalšia »

Cigánske halušky

Cigánske halušky halušky, bravčové mäso pokrájané na kocky, slaninu oravskú, cibuľu, olej, soľ, vegetu, červenú mletú papriku

Zobraziť recept


Čínske bravčové mäso

Čínske bravčové mäso 700 g bravčového mäsa zo stehna, 30 g slaniny, 20 g masti, 1 cibuľa, 1 mrkva, 1 zeler, 1 petržlen, 1 bobkový list, trocha tymianu, 3 zrnká nového korenia, 6 zrniek čierneho korenia, 1 šálka kyslej smotany, 30 g hladkej múky, 1 lyžica citrónovej šťavy, 2-3 lyžice bieleho vína, 1 lyžička horčice, soľ, ocot

Zobraziť recept


Mäsové ježe

Mäsové ježe 500 g bravčového pliecka, 300 g hovädzieho mäsa, 100 g slaniny, 120 g ryže, trocha citrónovej kôry, mleté čierne korenie, 1 klinček, polovica cibule, 60 g masti, 2 dl polievky, 2 dl bieleho vína, 2,5 dl kyslej smotany, soľ

Zobraziť recept


Obličková polievka 3.

Obličková polievka 3. 150 g teľacích alebo bravčových obličiek, 30 g oleja, 1 cibuľa, soľ, mleté čierne korenie, 20 g hladkej múky, 100 g koreňovej zeleniny, 30 g masla a 40 g hladkej múky na zápražku, 1 žĺtok, zelená petržlenová vňať

Zobraziť recept


Rezne Astra

Rezne Astra 600 g prerasteného bôčika, soľ, 3 vajcia, 80 g hladkej múky, olej alebo masť na vyprážanie, 20 g masla na potretie

Zobraziť recept


Pražský rezeň

Pražský rezeň 4 rezne z bravčového stehna, soľ, 60 g masti, 30 g hladkej múky, pažítka na ozdobenie
Praženica: 4 vajcia, soľ, 40 g masla

Zobraziť recept


Bravčové mäso na ihle

Bravčové mäso na ihle 400-600 g bravčového mäsa zo stehna, 3 cibule, 100-150 g slaniny, 2 strúčiky cesnaku, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, 60 g masti, soľ

Zobraziť recept


Bravčové mäso na poľovnícky spôsob

Bravčové mäso na poľovnícky spôsob 800 g bravčového mäsa bez kostí, 60 g slaniny, soľ, mleté čierne korenie, 40 g masti, 1 veľká cibuľa, 120 g koreňovej zeleniny, 1 rajčiak, 4 zrnká nového korenia, 10 zrniek čierneho korenia, na hrot noža tymianu, 1 bobkový list, mletý muškátový oriešok, 20 g hladkej múky, 2 dl červeného vína
Koreňová zmes: 1 lyžica kapár, zelená petržlenová vňať, 1 sardelka alebo sardelová pasta, polovica kyslej uhorky, 10 g cibule, citrónová kôra, 30 g masla

Zobraziť recept


Bravčové závitky na smotane

Bravčové závitky na smotane 4 väčšie rezne z bravčového stehna, soľ, 40 g masti, 30 g hladkej múky, 2 dl kyslej smotany, 10 g hladkej múky
Plnka: 100 g bravčového alebo teľacieho mäsa, soľ, 10 g masti, 1 cibuľa, zelená petržlenová vňať, trocha mletého čierneho korenia, 1 vajce, asi 30 g strúhanky

Zobraziť recept


Bravčové závitky 3.

Bravčové závitky 3. 4 rezne z bravčového stehna, soľ, 20 g masti, 1 cibuľa, 50 g slaniny, 100 g ryže, 4 plátky slaniny, 20 g hladkej múky, 40 g masti a 1 cibuľa na dusenie, mletá červená paprika, 10 g hladkej múky

Zobraziť recept


Hamburské stehno

Hamburské stehno 600 g bravčového mäsa zo stehna, 50 g masti, 1 cibuľa, 50 g koreňovej zeleniny, celé čierne a nové korenie, 1 bobkový list, trocha tymianu, 30 g hladkej múky, soľ
Nálev: 2 dl bieleho vína, 100 g koreňovej zeleniny (zeler, mrkva, petržlen), 1 cibuľa, celé čierne korenie, 2 zrnká nového korenia, 1 bobkový list, na hrot noža tymianu

Zobraziť recept


Bravčové stehno na sardelách

Bravčové stehno na sardelách 600 g mäsa zo stehna alebo pliecka, soľ, 40 g slaniny a 2 sardely alebo 30 g masla a sardelová pasta, 1 veľká cibuľa, 20 g masti na dusenie, 1 lyžica strúhanky, 2 dl kyslej smotany, 30 g hladkej múky, šťava z polovice citróna

Zobraziť recept


Bravčové stehno na smotane

Bravčové stehno na smotane 600 g bravčového stehna, soľ, 3-4 zrnká čierneho korenia, 60 g slaniny, 1 mrkva, 1 väčšia cibuľa, polovica zeleru, 1 pohárik bieleho vína, 1 lyžička francúzskej alebo plnotučnej horčice, 2 dl kyslej smotany, 20 g hladkej múky

Zobraziť recept


Bravčové rebierka na paprike

Bravčové rebierka na paprike 4 bravčové rebierka, soľ, 1 lyžička mletej červenej papriky, 30 g masti na opekanie, 20 g hladkej múky, 30 g masti, 40 g cibule, 2 dl kyslej smotany

Zobraziť recept


Vyprážané bravčové rebierka so zemiakovým šalátom

Vyprážané bravčové rebierka so zemiakovým šalátom 4 bravčové rebierka, soľ, 20 g hladkej múky, 1 vajce, 80 g strúhanky, 100 g bravčovej masti, kúsok masla

Zobraziť recept

Strana 2 z 19: « predošlá 1 2 3 4 5 ďalšia »