už 3279 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Mäsové jedlá

Mäsové jedlá

Recepty pre mäsové jedlá. Varenie, pečenie, príprava jedál. Mäsové jedlá ako z kuchárskej knihy.

Nájdených: 966 receptov Strana 1 z 65: 1 2 3 4 ďalšia »

Kotlíkový guláš aby nepálila záha.

Kotlíkový guláš aby nepálila záha. 1,5 kg Hovädzí krk alebo kliška, 300g bravčové plece, Bravčová masť, soľ, 3-4 väčšie cibule, 3-5 strúčikov cesnaku, 5 ks parajky, 3-4 zelené papriky, 4 veľké a dva malé zemiaky, ml.čierne korenie, ml sladká paprika, 1 gulášové korenie, drtená rasca, drtený majorán, 1-2 čili papričky, 1-2 lyžice plnotučnej horčice

Zobraziť recept


Morčacie prsia na smotane 1.

Morčacie prsia na smotane 1. 1,5 kg morčacích pŕs, 300 g oravskej slaniny, 1 cibuľa, 4 dl sladkej smotany (33%), 2 ČL hladkej múky, 2 dl oleja, 400 g čerstvých šampiňónov, soľ, vegeta, mleté čierne korenie, mletá paprika, petržlenová vňať

Zobraziť recept


Pečená krkovička 1.

Pečená krkovička 1. 1,2 kg bravčová krkovička bez kosti, 1 kus veľká cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, 3 lyžičky grilovacie korenia
podľa potreby: rasca, majorán, svetle pivo

Zobraziť recept


Diétne halušky

Diétne halušky celozrnna múka, 1 vajíčko, špenát - pretlak - 2 lyžice, 2 strúčiky cesnaku, 100g kuracie prsia, olej, 7 ks šampiňóny, light syr, soľ, čierne korenie

Zobraziť recept


Kuracie prsia na tatarskej omačke 1.

Kuracie prsia na tatarskej omačke 1. kuracie prsia, cibuľa, tatárska omáčka

Zobraziť recept


Kuracie prsia s broskyňou

Kuracie prsia s broskyňou kuracie prsia, broskyne, šunka, syr eidam, soľ, korenie, olej

Zobraziť recept


Kuracie soté

Kuracie soté 500g kuracích pŕs, 3PL sladkého kečupu, 2 mrkvy, 1 paradajka(nemusí byť) 1 strúčik cesnaku, 1 cibuľa, bazalka, oregáno, čierne korenie, soľ, trochu oleja

Zobraziť recept


Hydinová paštéta so zapečenými korbáčikmi

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Hydinová paštéta so zapečenými korbáčikmi Liptov korbáčiky, 150 g kuracích pŕs, 350 g mletého mäsa (pol na pol hovädzie a bravčové), 70 g kuracích pečienok, 1 ČL posekaného tymiánu, 2 vajíčka, 1 cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, 100 g na plátky na krájaného vareného bôčika, 2 PL paradajkového pretlaku, 1 ČL ostrej mletej, paprikovej pasty, soľ a korenie

Zobraziť recept


Mexický guľaš

Mexický guľaš 1kg hovädzieho mäsa, 2 väčšie cibule, 2 väčšie paradajky, 2 struky cesnaku, 1 zel. paprika, 1 červ. paprika, 100dkg angl. slaniny, 50ml rast. oleja, 4 zemiaky, 1 konz. steril. červ. fazule bez nalevu 250g, 1-2 chili papr., kyslá smotana, sterilizovaná kukurica, petrl. vňať, 4 guľášové bujóny

Zobraziť recept


Bravčové stehno 1.

Bravčové stehno 1. 500 g bravčového stehna, 40 g oleja, 30 g cibule, soľ, mleté čierne korenie, rasca, 150 g čerstvých hríbov

Zobraziť recept


Taco šalát s pečeným kuraťom

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Taco šalát s pečeným kuraťom tortilla chipsy 100 g, kuracie prsia, kukuričný škrob, vegeta, tabasco, ľadový šalát, 3-4 paradajky, 2-3 červené cibule, nakrájané na kolieska, kyslá smotana, červené fazule, eidam, avokádo alebo guacamole

Zobraziť recept


Roštenky z daniela na švédsky spôsob

Roštenky z daniela na švédsky spôsob
Suroviny: 600g chrbta z daniela, 1/4l smotany, 20g hladkej múky, 5cl bieleho vína, 60g masla, 100g cibule, zelený petržlen, 30g kaparov, 20g horčice, 1/ citróna, bobkový list, soľ

Zobraziť recept


Dusené hovädzie líčka

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Dusené hovädzie líčka Hovädzie líčka- 500g, cibuľa -1, soľ, čierne korenie, cesnak -3 strúčiky, červené víno- 1.1/2 dl., zeleninový vývar-podla potreby, bravčová masť 1 pl.

Zobraziť recept


Gurmánské rezne od Maňuky

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Gurmánské rezne od Maňuky 1kg karé bez kosti
Omáčka: 3 vajcia, 2PL zemiakového škrobu, 2PL horčice, 1ČL soli, 1ČL mleté čierné korenie, 1ČL maggi korenia, 1PL worčestrovej omáčky, 1ČL vegety, 2 strúčiky cesnaku

Zobraziť recept


Tradičný kohút na víne „coq au vin“

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Tradičný kohút na víne „coq au vin“ kohút alebo biokura, 100g olej alebo slanina, 250g koreňová zelenina, 100g šalotka, 4 lyžice ríbezľovej marmelády alebo lekvár, podľa potreby slepačí vývar alebo bujón, 5 dcl suché červené víno, cukor, soľ, biele a čierne korenie, bylinky (tymian, rozmarín)

Zobraziť recept

Strana 1 z 65: 1 2 3 4 ďalšia »